icon-arrow-right
HomeNieuws Hoogste punt nieuwbouw Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Hoogste punt nieuwbouw Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Actueel

Het hoogste punt

Een nieuwe mijlpaal voor het Prinses Máxima Centrum: het hoogste punt van de nieuwbouw op het Utrechts Science Park werd vandaag, donderdag 13 oktober, bereikt. Bij dit zogenaamde ‘Pannenbier’ moment werd feestelijk stilgestaan. De bouwers die op het ogenblik aan het nieuwe research- en zorgcentrum voor kinderen met kanker werken, werden bedankt voor het bereiken van deze belangrijke stap.

Met een korte feestelijke bijeenkomst werd het bereiken van het hoogste punt gevierd. Hierbij werden de medewerkers en bouwers van het Prinses Máxima Centrum ondersteund door kinderen van de Julianaschool uit Bilthoven. Kinderen van deze school zijn al vaker actief geweest voor leeftijdgenootjes met kanker.

In februari van dit jaar werd de eerste paal geslagen. De bouw loopt precies op schema. Zoals het er nu naar uitziet zal het gebouw eind 2017 worden opgeleverd om ongeveer een half jaar later te worden geopend.

 

Prefab betonnen elementen

De bouw wordt gerealiseerd door het bouwconsortium Pro Liberis. Pro Liberis is een samenwerking van VolkerWessels ondernemingen Visser & Smit Bouw bv en HOMIJ Technische lnstallaties bv met Kropman. Westo Prefab Betonsystemen B.V. is door het bouwconsortium gevraagd de benodigde prefab betonnen elementen te produceren en te leveren.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Opening Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie

Koningin Máxima verrichtte vanmiddag de officiële opening van het Prinses Máxima Centrum voor...

+