icon-arrow-right
HomeNieuws Montage eerste prefab sandwich-elementen Boston & Seattle te Rotterdam

Montage eerste prefab sandwich-elementen Boston & Seattle te Rotterdam

Actueel

Start montage Woontorens

Nadat in april de ondergrondse, openbare parkeergarage onder de woontorens Boston & Seattle is opgeleverd en de parkeergarage aan de Otto Reuchlinweg opent voor het publiek is het totale project met appartementen, commerciële voorzieningen en privé parkeerplaatsen nog volop in aanbouw.

De nieuwste woontorens Boston & Seattle op de Wilhelminapier te Rotterdam (naar het ontwerp Van Dongen Koschuch), worden 70 meter hoog een staan op een plint van commerciële ruimten en de parkeergarage. Per laag bevinden zich 6 appartementen met een totaal aan 220 woningen. Een groen dak vormt de landschappelijke verbinding tussen beide torens waar collectieve functies zoals een sociëteit en een panoramisch terras samengebracht zijn.

Aanvoer eerste prefab sandwich-elementen

In opdracht van de aannemer J.P. van Eesteren uit Gouda heeft Westo Prefab Betonsystemen B.V. vandaag de eerste prefab sandwich-elementen aangevoerd! Elke verdieping van een toren bestaat uit 20 stuks sandwich-elementen incl. kozijnen en ramen. Het transport van deze elementen wordt uitgevoerd door Wessels Transport Rijssen.

Projecten

Alle projecten
+