icon-arrow-right
HomeNieuws Westo Prefab Betonsystemen CSC gecertificeerd (GOLD).

Westo Prefab Betonsystemen CSC gecertificeerd (GOLD).

Actueel

Donderdag 16 november heeft Westo Prefab Betonsytemen B.V. het duurzaamheidscertificaat GOLD van de Concrete Sustainability Council (CSC) uitgereikt gekregen op de stand van Kiwa.

Uitreiking certificaat

Tijdens het jaarlijkse Beton Event in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam werd het certificaat uitgereikt door Wilfred Oosterling van Betonhuis en Richie Hilgersom van Kiwa die Westo heeft ondersteund in het certificeringstraject.

 

Het duurzaamheidscertificaat GOLD van de Concrete Sustainability Council (CSC)

De certificering sluit aan op duurzame bouw-graadmeters als LEED en BREEAM en past in duurzame ontwikkeling zoals die is verwoord in ISO 26000 en de milieustandaard ISO 14001. Het CSC-keurmerk werd begin 2017 wereldwijd geïntroduceerd. Het keurmerk CSC garandeert de duurzame productie van beton. Keurmerkhouders mogen CSC alleen voeren, als zij voldoen aan strenge eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid. 

Het duurzaamheidscertificaat GOLD van CSC geeft zekerheid voor de afnemers van beton. De duurzame productie van beton wordt gegarandeerd en geeft daarmee de benodigde basis om samen te werken. 

 

Het certificaat is via volgende link te downloaden: 256-CSC21-2021

Nieuwsbericht Betonhuis

Lees het nieuwsbericht op Betonhuis: https://lnkd.in/e9sYUbc4

+