icon-arrow-right
HomeProjecten Nieuwbouw Zorg Kuur Hotel Azelo

Nieuwbouw Zorg Kuur Hotel Azelo

BORNE

In het weiland achter het voormalige retraitehuis St. Jozef, wordt in opdracht van de Zwanenhof een nieuw Zorg Kuur Hotel Azelo gerealiseerd door Bramer.

Prefab casco

De ruwbouw bestaat uit een volledig door Westo Prefab Betonsystemen B.V. geproduceerd prefab casco in combinatie met gevelsluitende elementen zodat een snelle bouwtijd mogelijk is.

Ronde vorm

Het gebouw bestaat uit twee verdiepingen en krijgt een ronde vorm met gevels die grotendeels uit glas bestaan, waardoor de gasten de groene omgeving ook binnen kunnen ervaren. Het hotel is bedoeld voor mensen die herstellende zijn van een operatie maar nog niet zelfstandig thuis kunnen functioneren, voor mantelzorgers, voor mensen met burn-out verschijnselen, maar ook voor sporters om te revalideren na een blessure of behandeling.

Het krijgt 60 moderne hotelkamers en wordt voorzien van een binnen- en buitenzwembad, sauna- en welness gedeelte, sportzaal, fitnessruimte, behandelkamers en een restaurant met terras.

De hotelkamers kunnen per twee met een tussendeur gekoppeld worden voor bijvoorbeeld een zorgbehoevende en mantelzorger, (ouders met kinderen etc.)

Feiten & cijfers

+