icon-arrow-right
HomeWerken bijAllround Betonreparateur

Allround Betonreparateur

Ben jij een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? Kun je goed samenwerken en wil je je ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als allround betonreparateur ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het beton na het storten. Je voert zowel esthetische al constructieve reparaties uit. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de orde en netheid van de opslaglocatie. Je bent werkzaam in zowel de fabriek als op de locaties waar onze elementen worden geleverd.

Wat bieden wij?

Werken bij Westo PBS betekent werken met plezier, passie en trots. Westo PBS biedt een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei. Daarbij kennen we een arbeidsvoorwaardenpakket dat past in de huidige arbeidsmarkt.

 

Westo PBS is een sterk groeiende onderneming die veel perspectief biedt. Als onderdeel van VolkerWessels heeft Westo PBS veel mogelijkheden als het gaat om kennisoverdracht en loopbaan-mogelijkheden. 

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt goed samenwerken en je bent proactief. Daarnaast is van belang:

  • LBO/MBO werk- en denkniveau
  • Kritisch
  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht
  • Stressbestendig
  • Veiligheids- en milieubewust
  • Je bent bereid tot overwerken en/of verschoven diensten
  • Je bent bereid tot het leren van nieuwe technieken

Over ons.

Westo Prefab Betonsystemen B.V. is onderdeel van VolkerWessels en is gevestigd in Coevorden. Al ruim 30 jaar produceert Westo PBS voor de sectoren bouw en infra in Nederland. De projecten die worden uitgevoerd zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De cultuur van onze organisatie is te omschrijven als: direct, pragmatisch en doelgericht. Maar altijd met een positieve grondhouding.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan een mail naar info@westo.nl t.a.v. Kirsten Nijland, onder vermelding van "allround betonreparateur".

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Rieks Kuik (+31) 6 5022 6756.

+