icon-arrow-right

Halchef

Ben jij  een resultaatgerichte betonvakman? Vind je het leuk om collega’s te motiveren en verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als halchef geef je leiding aan voorlieden en betonwerkers. Je draagt er zorg voor dat er veilig en gezond gewerkt wordt en je neemt actief deel aan werk-, arbo- en milieuoverleg. Je bent er verantwoordelijk voor dat elementen aan de gestelde kwaliteitseisen voldoen en binnen de gestelde uren gereed zijn. Ook zorg je voor de beschikbaarheid van alle definitieve gegevens (tekeningen, etc.) vooraf aan en tijdens de productie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de orde en netheid van de productiehallen.

Wat bieden wij?

Werken bij Westo PBS betekent werken met plezier, passie en trots. Westo PBS biedt een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei. Daarbij kennen we een arbeidsvoorwaardenpakket dat past in de huidige arbeidsmarkt.

 

Westo PBS is een sterk groeiende onderneming die veel perspectief biedt. Als onderdeel van VolkerWessels heeft Westo PBS veel mogelijkheden als het gaat om kennisoverdracht en loopbaan-mogelijkheden. 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent zelfstandig en je bent proactief. Daarnaast is van belang:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Verantwoordelijk
  • Plannen en organiseren
  • Stressbestendig
  • Veiligheids- en milieubewust
  • Je bent bereid tot overwerken en/of verschoven diensten

Over ons.

Westo Prefab Betonsystemen B.V. is onderdeel van VolkerWessels en is gevestigd in Coevorden. Al ruim 30 jaar produceert Westo PBS voor de sectoren bouw en infra in Nederland. De projecten die worden uitgevoerd zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De cultuur van onze organisatie is te omschrijven als: direct, pragmatisch en doelgericht. Maar altijd met een positieve grondhouding.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar info@westo.nl t.a.v. Kirsten Nijland, onder vermelding van "Vacature Halchef".

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Rieks Kuik (+31) 6 5022 6756.

+