icon-arrow-right
HomeWerken bij IKB medewerker

IKB medewerker

 Ben jij kwaliteitsgericht en nauwkeurig? Kun je goed samenwerken en wil je je ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als kwaliteitscontroleur ben je er verantwoordelijk voor dat prefab betonelementen voldoen aan de gestelde eisen van de klant en de overeengekomen normen. Je controleert mallen, in te storten voorzieningen en wapeningen. Verder behoort tot jouw taken het vrijgeven van storten en het controleren van gerede producten. Ook verwerk je controle- en meetgegevens. Je volgt hierbij nauwgezet de procedures uit het Kwaliteitshandboek. Ook heb je oog voor de uitvoering van veiligheids-, welzijn-, gezondheids- en milieuaspecten.

Wat bieden wij?

Werken bij Westo PBS betekent werken met plezier, passie en trots. Westo PBS biedt een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei. Daarbij kennen we een arbeidsvoorwaardenpakket dat past in de huidige arbeidsmarkt.

 

Westo PBS is een sterk groeiende onderneming die veel perspectief biedt. Als onderdeel van VolkerWessels heeft Westo PBS veel mogelijkheden als het gaat om kennisoverdracht en loopbaan-mogelijkheden. 

Wat verwachten wij van jou?

Je kunt goed samenwerken en je bent proactief. Daarnaast is van belang:

  • MBO/LBO werk- en denkniveau
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Technische tekeningen kunnen lezen
  • Administratieve ervaring
  • Zelfstandig en besluitvaardig
  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht
  • Veiligheids- en milieubewust
  • Je bent bereid tot overwerken en/of verschoven diensten

Over ons.

Westo Prefab Betonsystemen B.V. is onderdeel van VolkerWessels en is gevestigd in Coevorden. Al ruim 30 jaar produceert Westo PBS voor de sectoren bouw en infra in Nederland. De projecten die worden uitgevoerd zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De cultuur van onze organisatie is te omschrijven als: direct, pragmatisch en doelgericht. Maar altijd met een positieve grondhouding.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan een mail naar info@westo.nl t.a.v. Kirsten Nijland, onder vermelding van "Vacature IKB medewerker".

 

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Rieks Kuik (+31) 6 5022 6756.

+