icon-arrow-right
HomeWerken bijStagiaires

Stagiaires

Ben jij een enthousiaste, gedreven en leergierige HBO student(e) Bouw/Civiele Techniek die alles uit zijn of haar stageperiode wil halen en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Heb je een proactieve houding, beschik je over een gezonde dosis humor en herken je jezelf in onze trefwoorden: no-nonsense, betrokken en betrouwbaar. Dan is Westo Prefab Betonsystemen B.V. één van de grootste prefab beton fabrieken van Nederland voor jou de 'place to be'! 

Wij vinden de instroom van jong talent binnen onze organisatie belangrijk. Daarom bieden wij studenten de mogelijkheid via een stage kennis te maken met Westo Prefab Betonsystemen B.V. als mogelijk toekomstig werkgever.

Wie zoeken wij?

Zit jij in het tweede of derde jaar van de opleiding Bouw/Civiele Techniek en ben jij benieuwd wat er bij prefab beton allemaal komt kijken? Ben jij daarnaast resultaatgericht en tegelijkertijd stressbestendig? Is zelfstandigheid jouw sterk punt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?

Voor meer informatie over een stage, kun je contact opnemen met de heer H. (Henri) Kleijer, via nummer 0524 – 59 34 99.

Ben jij die gemotiveerde student? Dan mag je een sollicitatiebrief sturen met daarin vermeld een korte omschrijving van je leerdoelen en uiteraard je cv naar info@westo.nl onder vermelding van "Stagiaire" ter attentie van K. (Kirsten) Nijland.

+