icon-arrow-right
HomeWerken bij Calculator Prefab Beton (M/V)

Calculator Prefab Beton (M/V)

Westo Prefab Betonsystemen B.V. is onderdeel van Koninklijke VolkerWessels en is gevestigd in Coevorden. Dit betekent dat Westo onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en integriteit centraal staan.

Wij zijn op zoek naar een Calculator Prefab Beton (M/V).

Wat ga je doen?

In deze functie werk je als calculator aan de meest uitdagende en vooraanstaande projecten. Een functie waarin je een doorslaggevende rol speelt in de vertaalslag van de klantvraag naar de juiste prijsberekening van prefab beton elementen. Jij ziet kwalitatieve en technische kansen in het (constructief) ontwerp en weet dit om te zetten naar een passende offerte. Je herkent belangrijke informatie; signaleert problemen, kunt goed verbanden leggen en zoekt altijd naar de beste balans tussen de wensen en behoeften van de klant en de kosten en baten van de organisatie. Binnen Westo werk je met de nieuwste werkmethodes en systemen zoals BIM en 3D-software.

Functie-eisen

-       MBO technische richting (Bouwkunde is een pre)

-       Technisch tekening lezen

-       Affiniteit met constructies en architectuur

-       Kennis van Microsoft Office

-       Affiniteit met cijfers

-       Je bent direct, pragmatisch, doelgericht en denkt in oplossingen.

-       Drukte en stress hebben geen effect op de manier waarop jij je werk doet.

-       Communicatief, collegiaal en klantgericht

Wat bieden wij?

Werken bij Westo betekent werken met plezier, passie en trots. Westo biedt een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan.

 

Persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plaats in bij Westo. We juichen het toe dat elke werknemer investeert in persoonlijke ontwikkeling en we investeren zelf in de ontwikkeling van onze werknemers. Als onderdeel van VolkerWessels heeft Westo veel mogelijkheden als het gaat om kennisoverdracht en loopbaanmogelijkheden. Er zijn genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen dit toonaangevend bouwconcern. Via VolkerWessels worden cursussen en leertrajecten aangeboden voor alle werknemers van VolkerWessels ondernemingen.

 

Daarbij kennen we een arbeidsvoorwaardenpakket dat past in de huidige arbeidsmarkt. We houden rekening met je competenties en ervaringen bij de salarisbepaling. Op deze manier verdien je bij Westo altijd een eerlijk salaris.

Over ons.

Westo Prefab Betonsystemen B.V. is onderdeel van VolkerWessels. Al ruim 30 jaar produceert Westo prefab betonelementen voor de sectoren bouw en infra in Nederland. Westo is een toonaangevende specialist in productie op maat. De projecten die worden gerealiseerd zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan een mail naar info@westo.nl t.a.v. Kirsten Nijland, onder vermelding van "Vacature Calculator Prefab Beton (M/V)".

+