icon-arrow-right
HomeWerken bij Hoofd administratie

Hoofd administratie

Westo Prefab Betonsystemen B.V. is onderdeel van Koninklijke VolkerWessels en is gevestigd in Coevorden. Dit betekent dat Westo PBS onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en integriteit centraal staan.

Wij zijn op zoek naar een Hoofd Administratie.

Wat ga je doen?

Als hoofd administratie ga je onderdeel uitmaken van een enthousiast team wat volledig verantwoordelijk is voor een optimale administratieve verwerking  van alle bedrijfsprocessen. Je geeft leiding aan 4 medewerkers van de afdeling en sta je voor kwaliteit van de cijfers en rapportages.  

Westo PBS zet momenteel de volgende stap in digitalisering en gaat op korte termijn over naar AFAS. Als hoofd administratie ben je nauw bij dit project betrokken. 

  • Het verwerken van de verschillende administraties/meerdere BV’s.
  • Het verzorgen van projectresultaten, maand- kwartaal en jaarcijfers
  • Het verzorgen van de salarisadministratie
  • Het verzorgen van overige interne rapportages, ook niet-financiële rapportages
  • Het voorbereiden van cashflow overzichten, prognoses en begrotingen

Wat bieden wij?

Werken bij Westo PBS betekent werken met plezier, passie en trots. Westo PBS biedt een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan.

 

Persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plaats in bij Westo PBS. We juichen het toe dat elke werknemer investeert in persoonlijke ontwikkeling en we investeren zelf in de ontwikkeling van onze werknemers. Als onderdeel van VolkerWessels heeft Westo PBS veel mogelijkheden als het gaat om kennisoverdracht en loopbaanmogelijkheden. Er zijn genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen dit toonaangevend bouwconcern. Via VolkerWessels worden cursussen en leertrajecten aangeboden voor alle werknemers van VolkerWessels ondernemingen.

 

Daarbij kennen we een arbeidsvoorwaardenpakket dat past in de huidige arbeidsmarkt. We houden rekening met je competenties en ervaringen bij de salarisbepaling. Op deze manier verdien je bij Westo PBS altijd een eerlijk salaris.

Wat vragen wij?

  • HBO werk en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op vergelijkbaar niveau en met het voeren van een volledige administratie/meerdere BV’s
  • Ervaring met AFAS is een pré
  • Zelfstandig, scherp, betrokken, enthousiast, proactief en samenwerkingsgericht
  • Cijfermatig, analytisch en kritisch

Over ons.

Westo PBS  te Coevorden is één van de grootste prefabbeton spelers in Nederland, welke over vier eigen betonfabrieken (één in Nederland en drie in Duitsland) en een eigen wapeningsfaciliteit beschikt. Westo PBS is een innovatieve en resultaatgerichte onderneming die toonaangevend is als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe toepassingsmogelijkheden van en met beton. Al ruim 30 jaar produceert Westo PBS voor de sectoren bouw en infra in Nederland. De projecten die worden uitgevoerd zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De cultuur van onze organisatie is te omschrijven als: direct, pragmatisch en doelgericht.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Dan zien wij jouw cv en motivatie graag tegemoet.

Je kunt deze mailen naar gbaan@pgb-holding.nl t.a.v. Gert-Jan Baan, onder vermelding van "Hoofd administratie".

Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Gert-Jan Baan (+31) 524 593 499.

+