icon-arrow-right
HomeWerken bij Projectleider Prefab Beton (M/V)

Projectleider Prefab Beton (M/V)

Westo Prefab Betonsystemen B.V. is onderdeel van Koninklijke VolkerWessels en is gevestigd in Coevorden. Dit betekent dat Westo PBS onderdeel is van een ondernemend en toekomstgericht concern waarin duurzaamheid, veiligheid en integriteit centraal staan.

Wij zijn op zoek naar een Projectleider Prefab Beton (M/V).

Wat ga je doen?

Als projectleider heb je een veelzijdige rol binnen Westo PBS en ben je verantwoordelijk voor een efficiënte en financieel rendabele realisatie van de projecten.

 

Van jou als projectleider wordt verwacht dat je op een natuurlijke wijze in staat bent om de behoefte van de opdrachtgevers en de werkgever te vertalen in een effectief proces, waarbij je sterk stuurt op budget en kwaliteit. Communicatie met alle partijen is van groot belang.

 

Je bent een creatief persoon die binnen een team goed kan samenwerken. Je hebt passie voor bouwen en verliest hierbij het belang van de klant nooit uit het oog.

 

Functietaken:

  • Het coördineren, begeleiden en bewaken van de uitvoering van projecten in technische, organisatorische en financiële zin.
  • Representatieve proactieve vertegenwoordiging bedrijf naar buiten
  • Verantwoordelijk voor het bereiken van de afgesproken resultaten op de onder zijn leiding uit te voeren projecten.
  • Verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding.
  • Verantwoordelijk voor een adequate voortgang van het project binnen de gestelde doelen.
  • Enige affiniteit met BIM processen.

Wat bieden wij?

Werken bij Westo betekent werken met plezier, passie en trots. Westo biedt een prettige en informele werkomgeving waar ruimte is voor zelfstandigheid en (persoonlijke) groei. We werken in een platte organisatiestructuur, dat betekent dat alle deuren altijd voor iedereen open staan.

 

Persoonlijke ontwikkeling neemt een belangrijke plaats in bij Westo. We juichen het toe dat elke werknemer investeert in persoonlijke ontwikkeling en we investeren zelf in de ontwikkeling van onze werknemers. Als onderdeel van VolkerWessels heeft Westo veel mogelijkheden als het gaat om kennisoverdracht en loopbaanmogelijkheden. Er zijn genoeg mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen dit toonaangevend bouwconcern. Via VolkerWessels worden cursussen en leertrajecten aangeboden voor alle werknemers van VolkerWessels ondernemingen.

 

Daarbij kennen we een arbeidsvoorwaardenpakket dat past in de huidige arbeidsmarkt. We houden rekening met je competenties en ervaringen bij de salarisbepaling. Op deze manier verdien je bij Westo altijd een eerlijk salaris.

Wat vragen wij?

  • HBO werk en denkniveau met (beton)bouwkundige affiniteit.
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Over ons.

Westo Prefab Betonsystemen B.V. is onderdeel van VolkerWessels. Al ruim 30 jaar produceert Westo prefab betonelementen voor de sectoren bouw en infra in Nederland. Westo is een toonaangevende specialist in productie op maat. De projecten die worden gerealiseerd zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan een mail naar info@westo.nl t.a.v. Kirsten Nijland, onder vermelding van "Vacature Projectleider Prefab Beton (M/V)". Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Henri Kleijer (+31) 524 593 499.

+