HomeProjecten Geluidswal The Wall

Geluidswal The Wall

UTRECHT

Aan de Wetering Zuid langs de A2 is een grootschalig winkelcentrum gerealiseerd dat tevens dienst doet als geluidswal voor de achterliggende woonwijk Leidsche Rijn.

 

Louvre deuren

De bestemming van het complex met een lengte van ca. 800 m1 en ca. 50.000 m2 oppervlakte bestaat uit detailhandel, een bouwmarkt, horeca (fastfood restaurant) en leisure (discotheek, sport- of evenementenhal) waarin de geluidswal is verwerkt.

 

De wanden van de geluidswal bestaan in feite uit de kluiten gewassen "Louvre deuren" van 4,0m x 8,0m, welke in hun geheel als één element zijn vervaardigd, vervoerd en gemonteerd.

WESTO elementen

 99   st.  Kolommen ("plat")  
 117  st.  Wanden (Louvre)  3.340 m2
 117  st.  Vloerplaten  1.043 m2

 

Feiten & cijfers

  • Opdrachtgever
    Wessels Zeist
  • Architect
    VVKH Architecten
  • Realisatie
    2004
  • Projectcategorieën
    GWW
+