icon-arrow-right
HomeProjecten WILDLANDS Adventure Zoo

WILDLANDS Adventure Zoo

EMMEN

Dierenpark Emmen had ambitieuze plannen. Het nieuwe dierenpark wil mensen op een totaal andere manier van de natuur en haar bewoners laten genieten. Een avontuur dat je dwars door de wereld van leeuwen, giraffen, apen, neushoorns en andere dieren voert. VolkerWessels ondernemingen hebben die droom werkelijkheid gemaakt.

Kennis en ervaring

Voor de realisatie van WILDLANDS Adventure Zoo Emmen bundelen VolkerWessels-ondernemingen KondorWessels Projecten, KWS Infra, Van Kessel Sport en Cultuurtechniek, Gebr.Van Kessel Speciale technieken en Producten, HOMIJ Technische Installaties, HOMIJ Networks, Koenen Bouw, Visser & Smit Hanab, Aveco de Bondt, Westo Prefab Betonsystemen B.V., Smits Neutachel Infrastructuur en VolkerWessels Bouwmaterieel hun krachten. Vanuit al deze VolkerWessels-ondernemingen bracht men kennis en ervaring in: op het gebied van bouwkunde, landschappelijke inrichting, infrastructuur, installatietechniek, facilitaire dienstverlening, maar ook duurzaamheid, energievoorziening en telecom en voerden ze deze unieke klus uit. 

Landschapinrichting

Ten behoeve van de inrichting van het landschap heeft Westo ca. 5.000 m3 beton verwerkt in prefab keerwanden met een totale lengte van ca. 7 km.

Feiten & cijfers

  • Opdrachtgever
    Kondor Wessels projecten
  • Gerealiseerd
    2016
  • Projectcategorieën
    Bouw en Vastgoed
+